Tóch een nestje dit jaar!

Een beetje hals over kop zijn wij tóch tot het besluit gekomen om Ivy (nu ze vroeger dan gedacht loops is geworden) voor de derde keer te laten dekken. Als het goed is, hebben we dan medio augustus weer allemaal kleine pups!
Namelijk: de hond van Lisanne (Marley) is tegelijk met Ivy loops, wat betekent dat we elkaar heel erg goed kunnen helpen. Hierdoor wordt het voor ons allebei én dubbel zo leuk én dubbel zo makkelijk om het nestje groot te brengen. Plus, het gaat geweldig zijn wanneer alle puppies lekker met z´n allen kunnen spelen. Daarom vonden wij het de moeite waard om de planning om te gooien.

De wachtlijst gaat na de dekking weer open, wij houden u op de hoogte wanneer dit is. Het aanmeldingsformulier staat nu al op de website. Voor vragen kunt u ons altijd emailen of bellen.

Als alles goed loopt, en Ivy inderdaad drachtig wordt, houden wij weer een dagboek bij. Zeker wanneer de puppies geboren zijn, komen hier dagelijks leuke verhalen en foto´s op de website te staan. Ook kunt u ons op instagram volgen.

Deze keer zijn wij weer op zoek naar co-owners. Wat dit precies inhoud vindt u op onze voorpagina.