Hier zijn wat beelden van hoe Ivy eruit ziet nu dat ze 5 weken zwanger is.

Ivy op dag 38
Ivy van achteren op dag 38: je ziet een bolling in haar zij.

Hier kunnen jullie zien hoe de pups van Ivy op 8 november eruit zagen.

Getagd met ,

Vandaag zijn we voor een echo geweest en wij zijn heel blij want Ivy is inderdaad drachtig!!! Er zijn 5 pups gezien maar met een echo is het nooit precies te zeggen hoeveel het er worden. De pups worden rond 12 december verwacht. Geïnteresseerden vragen wij om ons te mailen, zodat wij u het vragenformulier toe kunnen zenden. Zodra wij uw formulier binnen hebben zullen wij contact met u opnemen. In overleg kunt u daarná een afspraak maken om ons te ontmoeten, live óf via Skype.

De echo’s kan je hier zien.

Op 11 oktober is Ivy gedekt, maar niet door de bruine reu die wij uitgezocht hadden. Het werd een reu van Jan Burggraaf, waar ook Ivy’s vader ook vandaan komt. Zijn naam is Beige Seduction Claire’s Miracle oftewel, Barney van de Jojomaco’s hof uit Opijnen. Barney is blond en dus verwachten we deze keer alleen maar blonde pups. Voor meer informatie over Barney: https://www.jojamacoshof.nl/portfolio/beige-seduction-claires-miracle-barney/

Omstreeks 10 november kunnen we melden of de dekking succesvol is geweest en hopen we rond 13 december pups te verwelkomen. Als u denkt dat u een fijne plek kan bieden aan een pup van Ivy kunt u contact met ons opnemen. U krijgt dan een vragenformulier van ons toegestuurd waarna de aanmeldingsprocedure begint.

Misschien toch nog sneller dan verwacht, is Ivy 25 september loops geworden. Leuk dat we alles weer opnieuw mogen gaan beleven, maar ook wel spannend want het wordt voor Ivy de 1e keer. Voor de dekking hebben we gekozen voor een prachtige en lieve chocoladebruine reu, Sem (Porthos of the noble falcon) uit Heerde. Uit deze combinatie verwachten wij 50% zwarte en 50% bruine pups. Omdat Ivy meer jachtlijn uiterlijk heeft, hebben we gekozen voor Sem omdat hij wat meer “body” heeft. Wij verwachten pups met het klassieke labradoruitelijk, zoals de pups van Flora’s 1e nest. Wij verwachten dat Ivy de 2de week van oktober gedekt gaat worden.

Voor foto’s kunt u kijken op de dekreu lijst van de NLV en voor filmpjes van Sem kunt u kijken op facebook: hier

Ivy heeft afgelopen zondag in de Ijsselhallen in Zwolle haar tweede show gelopen, en voor de tweede maal een “zeer goed” predicaat binnengehaald.

Met dit op zak, en haar recent gehaalde keuringen dat haar ogen in orde zijn, en dat ze heup- en- elleboogdysplasie vrij is, zijn we bijna klaar met alle keuringen om met haar aan haar eerste nestje te beginnen. Nu nog de DNA onderzoeken op erfelijke ziektes, en ze kan bij haar eerstvolgende loopsheid gedekt worden.

We verwachten dat ze rond oktober loops zal worden, dus hou deze site in de gaten rond die tijd als u interesse hebt in een pup van onze prachthond!

Een beetje laat, maar hier zijn ze dan toch nog.

Sinds vorige week maandag was het zover: Alle puppies uit het nest zijn nu naar hun nieuwe baasjes. In de laatste paar weken voor hun vertrek zijn wij erg druk bezig geweest met socialiseren. Dit heeft uiteraard voor wat mooie en grappige momenten gezorgd.

Saartje wordt geknuffeld

Saartje wordt geknuffeld

Helpen met puppies brengt risicos

Helpen met puppies brengt risicos

Klaar om naar hun baasjes te gaan

Klaar om naar hun baasjes te gaan

Moniek met pup

Moniek met pup

Buddy wordt groot!

Buddy wordt groot!

Buddy wordt geknuffeld

Buddy wordt geknuffeld

Buddy en Guus met hun mamma en grote zus

Buddy en Guus met hun mamma en grote zus

Moniek neemt afscheid van Guus

Moniek neemt afscheid van Guus

Dag zeggen tegen Buddy is lastig

Trouwe helper zegt dag tegen Buddy

Trouwe helper zegt dag tegen Buddy

Onze trouwe hulp

Onze trouwe hulp

Met twee pups naar het dorp

Met twee pups naar het dorp

Samen in de kar

Samen in de kar

Met de blije bazin

Met de blije bazin

 

Alle pups zijn nu zeer actief, maar ze kunnen nu een heel klein beetje instructies volgen. Tijd om te kijken of ze lang genoeg stil kunnen zitten voor een portret!

Buddy

Buddy

Joep

Joep

Saartje

Saartje

Frodo

Frodo

Guus

Guus

Dribbel

Dribbel

Onze zoon is druk in de weer geweest met de camera, en het resultaat willen we jullie niet onthouden