Zaterdag 8 oktober (52e dag)

Niels kwam vanochtend als eerste beneden en merkte dat de prullenbak uit de ren (met poep, wc-papier en keukenpapier) was omgevallen, open en uit elkaar gehaald. Ivy had de zak open gescheurd en de inhoud (deels) opgegeten :o) !!! Aangezien we de zaak niet vertrouwden, hebben we toch maar de spoedkliniek in Nieuwegein gebeld. Die wilden dat we kwamen. Niels is er naartoe gereden, ik bleef bij de pups!
Omdat het middel om Ivy te laten braken óók in de borstvoeding komt, heb ik Ivy nog snel voor de laatste keer (!) lten voeden! (Zie filmpjes.)

Laatste keer borstvoeding. (Deel 1.)
Laatste keer borstvoeding. (Deel 2.)

Ivy was vrolijk, maar rustig bij de arts. Ze was een beetje bang om op de onderzoekstafel te stappen, maar heeft zich (zoals altijd) keurig laten onderzoeken. Omdat er niet veel te voelen was in haar maag, is er besloten om Ivy niét te laten braken, maar om röntgenfoto’s te maken om te zien of er iets in haar darmen zat. Daar zag de arts veel in de darmen zitten, maar dat het al ver erdoorheen was en hopelijk er vanzelf uit zou komen. Dus werd Niels met advies naar huis gestuurd. Ivy deed metéén buiten een grote hoop, en sprong weer als vanouds in de auto.

Ondertussen moest ik Flora natuurlijk nog uitlaten én waren de pups nog wakker. Ik ben naar Lisanne toe gefietst met de bakfiets met daarin de pups, en Flora rennend naast de fiets.

Daar aangekomen opperde Lisanne om nog één keer te proberen om een groepsfoto te maken van de pups. (Hoezó eigenwijs ;o) ?!?) Het lúkte dan wel enigzins, maar wél met heel veel gestress en géén goede kwaliteit!!!

Om 12.00 kwam Niels met Ivy terug. Ze was weer helemaal de oude, zo te zien! (Of éigenlijk is ze natuurlijk ook niet ziek geweest!) We moeten goed in de gaten houden hoe het de komende 24 uur gaat!

Omdat de pups lekker lang sliepen, heb ik flink aan mijn dagboek kunnen werken. De pups bleven zelfs slapen toen het ging regenen! (Ik heb de mand natuurlijk wél onder het afdakje geplaatst 😉 !) (Zie filmpje.)

De pups slapen in de regen.

Om 13.15 kwamen Chris & Danique al om op te passen. Eerst nog even wat gekletst, daarna ben ik m’n eigen dingen gaan doen. Toen het weer beter weer werd, en de pups echt drukker werden, hebben we de pups weer naar buiten gebracht. Zo hadden Niels & ik even de rust om belangrijke zaken te bespreken. Fijn!

Om 15.15 kwamen er al weer heel veel kids om mee te lopen naar de Uilenkamp!
Een paar kids haalden de 3 overgebleven pups van Lisanne op en toen konden we gaan. Wat ging het goed zeg!!! Voor het eerst kwamen Margot, Marèl en Romée kijken, en ze wandelden gelijk mee. Leuk! (Zie filmpjes.)

Lopen naar de Uilenkamp.
We zijn op de Uilenkamp.

Toen we weer naar huis toe liepen met de pups op de arm, liepen we even langs een buurman met een bladblazer. Wat ging dát goed zeg met de pups, ze keken niet op of om. En sommigen liepen er zelfs naar toe! (Zie filmpje.)

Finn trainen.
Wennen aan de bladblazer.

Thuis nog even met Chris en Danique gesproken. Ook over hoe wij elkaar hebben ontmoet/wat ons 1e gesprek was. (Dat leek voor mij opeens zó lang geleden. En ik mag de pups nóg een week hebben!

Toen Chris & Danique weggingen, sliepen de pups en hebben Manoa en Dari Flora & Ivy uitgelaten. Heel fijn, want zo kon ik binnen weer even aan de slag!

Kennismaking met Siebke. (De hond van Manoa.)

Om 18.00 probeerde ik (of égenlijk Manoa en Dari) de pups eten te geven, maar dit ging voor geen meter!

Om 19.00 kwam Milja op bezoek (mijn schoonzusje uit Nieuw Zeeland) om met ons te kletsen. Gezellig dat ze er was, maar ze heeft écht niks met honden en dat ze eigenlijk wel dúidelijk merken, helaas!

Om 21.30 de pups eten gegeven en ongeveer 22.00 gegaan. Een vroegertje!

Manoa heeft vanmiddag Raava meegenomen: ging best aardig. (Maar ze was veel in Manoa’s armen, want hun hond Siepke werd veel te druk.)
Dari heeft vanavond Lotus meegenomen: ging zoals bij Raava, maar heeft iéts meer gepiept. (Zie filmpje.)