Vrijdag 7 oktober (51e dag)

Om 8.00 opgestaan, pups naar buiten, eten gegeven, véél gegeten (!), Niels binnen opgeruimd en… klaar! We worden steeds beter als team!!!

Weer een heel rustige ochtend gehad, waarbij ik weer heerlijk buiten kon zitten met de pups! Ik heb weer lekker aan m’n dagboek kunnen werken.

Goeiemorgen.

Om 12.00 kwam José om mij te helpen, heel leuk en fijn!

Om 12.30 kwam Lisanne aan, enigzins gehaast. De shoot ging “voor Lisanne’s doen rustig”, zei Niels 😉 . De foto’s zijn niet helemaal gelukt zoals we wilden, maar de foto’s zijn wél heel erg mooi geworden! (Bedankt Niels en José!!) (Zie filmpjes.)

The making of the photoshoot…
The making of… (Deel 2.)

Na de shoot heeft José de pups gevoed, en na nog even wat gekletst te hebben, ben ik binnen verder met m’n dagboek gegaan en heeft José verder opgepast. Waar de pups om 13.00 niét goed wilden eten, hebben we de rest van het eten om 14.45 gegeven. Toen aten de pups wél goed!

Spelen in de achtertuin.
Raava heeft zichzelf opgesloten.

Om 15.20 zijn we met zń allen vertrokken naar Lisanne. Daar het aan de riem oefenen ging heel goed en snel voor mijn gevoel. (Maar ik was ook vooral aan het kletsen 😉 !)
Op de Sperwerkamp had Lisanne lekkers en drinken voor alle puppyknuffel kids en was het een echt afscheidsfeestje! Het was namelijk de laatste keer met álle pups van Lisanne op de Sperwerkamp. (Zie filmpjes.)

Naar de Sperwerkamp toe.
Laatste keer met álle 11 puppies: op de Sperwerkamp.

Weer terug hebben de pups even geslapen, waarna Dari en Manoa de pups hebben gevoed. De pups hebben heel goed gegeten.
Daarna de pups slapend naar binnen gedragen, maar al vrij snel werden ze weer wakker!


Raava is ondertussen een uurtje met Dari mee naar huis gegaan, dat ging super goed: ze heeft gespeeld en een beetje geslapen. Ze voelde zich eigenlijk wel thuis en was heel ontspannen, zei Annemieke (de moeder van Dari). (Zie filmpje.)

Ik haal Raava op bij Dari.

Toen alle pups ’s avonds door de kamer mochten lopen om te spelen, zag ik dat Lux en Raava bewust naar de plasmat liepen om te plassen! Knap hè!!