Donderdag 6 oktober (50e dag)

7.45: De pups sliepen nog, maar ik ben me vast gaan aankleden zodat ik meteen naar beneden kon als de pups wakker zouden worden. Ik dácht dus nog even te kunnen ontspannen. Maar toen ik om 8 uur klaar was, waren alle pups aan het spelen met Ivy, door het hek heen ;o) . Toch maar naar beneden gegaan, zodat Niels door kon slapen.
Beneden gelijk alle pups naar buiten gedaan, maar dat ging lastiger dan gedacht. Ivy wilde namelijk graag spelen met de pups 😉 . Ik heb ze maar even gelaten, want het was wel een érg leuk gezicht.

Goeiemorgen.

De pups hebben weer eens heel erg goed gegeten! Ze nemen gewoon steeds even pauze tussendoor. Is wél zo rustig; zoúden ze het eetgen van Ivy niét hebben geërfd? Hopen…..

Het beloofd weer een mooie dag te worden. Dus ik denk dat ik de pups vandaag weer de hele dag buiten hou!

Socilisatie: vegen en water sproeien.

Om 11.30 hadden Niels & ik een heel belangrijk gesprek op de Hondspol, dus we hadden even oppas nodig. Wencke (pupkoper) had vandaag zullen komen, maar die is helaas ziek geworden 🙁 . Nadat ik een aantal mensen heb opgebeld, kon uiteindelijk Maurits (de vader van Diede, Félise en Lanthe) gelukkig!
Heel erg goed gesprek geweest, dus het was heel goed dat Niels & ik állebei aanwezig konden zijn!

Toen we thuiskwamen vroeg buurjongen Julian of hij vuurwerk mocht knallen voor de pups én met de brommer mocht “gassen”. Ja, heel erg graag!!! (Zie filmpjes.)

De buurjongen leefde zich uit met vuurwerk en met z’n brommer…
De buurjongen dus…

Om 13.00 is Marjolein Lourens langsgekomen. Wát een lieve vrouw is dat zeg! Ze heeft me veel goede adviezen gegeven, heel erg fijn!

Om 15.30 zijn we vanaf hier tóch naar de Uilenkamp gelopen, omdat we morgen naar de Sperwerkamp gaan voor de laatste keer met ál Lisanne’s pups. De pups liepen al wéér beter dan gisteren!

Terug thuis gingen de pups (weer buiten) slapen, waardoor ik weer even aan mijn dagboek kon werken.

Om 20.00 kwam Dari langs om een pup op te halen om bij hem thuis te laten socialiseren. Was ik hélemaal vergeten; dat zouden we vanaf nu iedere dag met één pup doen!! Goed van Dari!
Als eerste heeft hij Lux meegenomen. Dat ging best aardig, maar Lux vond het wél een beetje spannend. Hij heeft wat gepiept, en ook iets gespeeld en geslapen. Na een klein uurtje heb ik hem weer opgehaald. (Zie filmpjes.)

Lux heeft een uurtje bij Dari gespeeld, ik ga hem weer ophalen.
Lekker spelen met oma en mama.
Spelen met het gekke speeltje…
Flora stoeit met haar kleinkinderen…
Voor de baasjes van de 1e 2 nestjes van Ivy…

En hoewel het een rustige avond was, sliepen de pups pas om 23.30 :o) ! Voor het eerst sinds lange tijd!