Zondag 9 oktober (53e dag)

Vanochtend mocht ik van Niels één keer uitslapen. Wat fijn! (Bedankt Niels!) Niels heeft de pups naar buiten gedaan, ze eten gegeven en de ren schoon gemaakt. Toen ik om 10.00 naar beneden kwam, zat hij heerlijk in het zonnetje bij de pups. Geen straf dus voor hem 😉 !

Om 11.30 zijn we naar het bos vertrokken. Niels met de bakfiets en Flora & Ivy, ik met de pups in de auto. Niels haalde bij het bos de pups op in de bakfiets en we liepen (weer) naar het 3e veld.
Er waren veel kindjes die met de pups konden spelen. (Eerst natuurlijk aan de ouders gevraagd of het kon.) De pups hebben zich helemaal uitgeleefd en Flora & Ivy ook. Flora speelde heel erg leuk met Ivy, ze rende weer heel hard (al was het wél van korte duur)! Ivy speelde voor het eerst heel erg leuk met de pups, ze daagde ze zélfs een beetje uit!
Manoa kwam óók nog langs, was heel erg leuk en fijn! (Zie filmpjes.)

Spelen in het bos. (Deel 1.)
Spelen in het bos. (Deel 2.)
Spelen in het bos. (Deel 3.)
Spelen in het bos. (Deel 4.)
Spelen in het bos. (Deel 5.)

Om 12.30 zijn we weer op huis aan gegaan: Ik met Flora in de auto, Niels met de pups in de fietskar en Ivy naast de fiets. Zo kon Ivy nog even lekker moe worden.
in de kar was de helft van de pups wakker en vooral Guus probeerde steeds te ontsnappen!
Thuis aangekomen dácht ik dat de pups wel weer slecht zouden eten, maar ze hebben juist heel erg goed gegeten! (Vanochtend óók trouwens.)

Daarna hebben de heerlijk lang geslapen, zodat ik flink kon opruimen in huis én met Niels aan de contracten kon werken!
Om 14.00 kwam Marith al met een vriendinnetje. En na een tijdje kwamen er steeds meer kids in de tuin. De kids hebben met z’n allen op de pups gepast, zo konden Niels & ik óók nog de mappen voor de pupkopers in orde maken!

Om 15.00 kwamen Brenda, Thirza en Pip (pupkopers van het vorige nestje) en Arnold en Femke. Wat leuk om de familie Grossouw weer te zien! Even bijgekletst en om 15.30 naar de Uilenkamp vertrokken. Daar waren weer heel veel kids, die heel erg leuk hebben gespeeld met de pups. (Zie filmpje.)

Naar de Uilenkamp, om te spelen.

Toen we om 16.30 weer thuis kwamen, nog even gekletst met Brenda en Arnold. En Pip wilde graag nog met de pups spelen, maar de pups bleven slapen en reageerden eigenlijk niet Pip.

Om 17.15, toen iedereen nét weg was, kwam Bas thuis. Jammer, heeft hij de familie Grossouw gemist, maar ja. We hebben even met hem gekletst, maar hij was erg moe van het studieweekend van koor. Hij ging naar boven, ik heb nog even aan m’n dagboek gewerkt.

De pups bleven érg lang wakker vanavond, tot wel 21.15! Ik heb geprobeerd om ze gewoon behoorlijk vroeg eten te geven. En verdomd, ze aten álles op. Nou aten ze vandaag de héle dag al goed, éindelijk hebben ze het door! Ze zijn ook vrij snel daarna in slaap gevallen. Gelukkig, zo hadden wij een heerlijk vroege avond!!! (Zie filmpje.)

De pups eten opeens als bootwerkers.