Maandag 10 oktober (54e dag)

Pas om 8.00 hoeven opstaan, toén pas waren de pups aan het donderjagen! Op zích viel de troep in de ren wel mee, ookal stonk het behoorlijk vanaf boven!! De pups zijn weer direct naar buiten gegaan, waar ik ze meteen eten heb gegeven. Ze hebben weer álles opgegeten, én meer! (Zouden ze het dan éindelijk begrepen hebben ;o) ?!?) Niels heeft de ren schoongemaakt. Vanaf morgen ga ik hem wél helpen, want buiten is er weinig op te ruimen!

Goeiemorgen.

Om 9.45 kwam Lisette (pupkoper van vorig jaar) even op de koffie, én natuurlijk even knuffelen met de pups. Was heel leuk om haar weer te zien. Jammer genoeg kon ze Milo niet meenemen. Hij was verkouden volgens Lisette; kán dat bij honden?!

Om 11.00 kwam Wencke om mij een dagje te helpen. Erg fijn dat ze kwam!
Om 11.30 zijn Wencke en ik met Flora & Ivy en álle pups naar het bos gegaan. (3e veld Semenarieterrein.) We hebben de auto geparkeerd op dezelfde plek als waar ik hem zette met Lisanne. Toen heb ik 2 pups in de rugdrager gedaan, 1 pup in de boodschappentas en 1 onder m’n arm. Wencken had 2 pups onder haar arm en Flora & Ivy liepen los. Raava sprong (nét toen we aan het oversteken waren) uit de tas! Maar ze liep gelukkig goed mee met haar moeder!
De pups hebben weer heerlijk gespeeld! En ook Ivy (en een beetje Flora) heeft ook echt leuk met de pups gespeeld!
Toen we naar huis gingen, sprong dit keer Lotus (die nu in de tas zat) uit de tas. Maar ook zij liep gelukkig goed met mama & oma mee! (Zie filmpjes.)

In het bos. (Deel 1.)
In het bos. (Deel 2.)
In het bos. (Deel 3.)

Thuis hebben de pups weer fantastisch gegeten en vielen daarna vrij snel in slaap.
We hebben de pups binnen gedaan, want het zou gaan regenen en anders moesten we ze slapend van buiten naar binnen dragen.
Weer hebben ze erg lang geslapen.

Toen we om 15.30 wilden gaan wandelen, ging het regenen! Dit was voor het eerst sinds we iedere dag gaan wandelen met de pups. Balen, want ik had meteen te weinig puppyknuffel kids, helaas! (Ik had ook het idee dat de knuffelkids dachten dat het wandelen afgelopen was, omdat de pups van Lisanne weg waren…)
We hebben dan ook 2 pups in de fietskar gedaan, de rest mocht aan een riem lopen met Dari, Manoa en Lanthe. Het lopen ging supersnel! Op de Uilenkamp hebben de pups leuk gespeeld, maar Flora & Ivy kwamen er een beetje bekaaid vanaf 😉 ! Het regende gelukkig niet érg hard.
Toen we naar huis gingen, waren de pups éigenlijk nog niet moe. Dus hebben we terug óók weer aan de lijn gelopen (zéker met die 2 die heen in de kar zaten).
Thuis waren de pups nog een tijdje wakker, maar daarna hebben ze tot ongeveer 18.45 (!) geslapen! Daarna hebben ze ook weer heel erg goed gegeten!
Ondertussen heb ik nog geprobeerd om wat puppyknuffel kids bellen, om mee te gaan naar Aurora. (Mijn muziekvereniging.) Om te socialiseren!


Uiteindelijk zijn Dari, Mirthe, Liz en Naomi meegegaan! Het was écht heel erg leuk om de pups bij de muziek te zien. De meesten keken/luisterden ook écht, voorál Lotus (gelukkig)!
Daarna hebben we nog even in het donker gewandeld met de pups. Toen heb ik de kids thuis gebracht en hebben Dari en Mirthe nog even geholpen om e pups uit de auto te halen. (Zie filmpjes.)

Luisteren naar mijn harmonieorkest. (Deel 1.)
Luisteren naar mijn harmonieorkest. (Deel 2.)

De pups zijn daarna eigenlijk best lang wakker gebleven. Daarom heb ik ze om ongeveer 21.15 alvast eten gegeven. Ze bléven namelijk maar druk doen! Ze hebben heel erg goed gegeten, waarna ze vrijwel meteen sliepen! (Om ongeveer 21.45.)