Vrijdag 14 oktober (58e dag)

Om 7.30 vanochtend belde Annemieke mij, of Dari nog even langs mocht komen om Finn te knuffelen. Gelijk kwam hij eraan, maar ik was nét wakker, dus moest me even fatsoeneren 😉 !

Dari heeft, toen de pups hadden gegeten, Guus nog even mee naar huis genomen. Gisteravond was het er niet meer van gekomen, dus nú was de laatste mogelijkheid. (Zie filmpje.)

Guus mag nog even bij Dari spelen, terwijl de rest van de pups verder eet.

Zelfs de laatste ochtend met álle pups konden de pups naar buiten, zodat wij de ren konden schoonmaken! Het miezerde wel, maar het lukte nog nét!
Toen Dari terugkwam met Guus, hebben we de ren helemaal vergroot: het hek tegen de muur van de keuken aan. Zo hebben ze dus de halve huiskamer tot hun beschikking. (Zie filmpje.)

Spelen en eten in de keuken.

Bas ging vanochtend weg. Ik vroeg of hij nog even dag wilde zeggen tegen Guus & Finn? En weet je wat hij zei:….. “Wie is Guus en wie is Finn?” :o( (Gelukkig schaamde hij zich, want ik mocht het niét tegen Wencke zeggen 😉 .)

Om 9.15 kwam Lisanne, om de bandjes van Guus en Finn te graveren. Heel lief, bedankt!!!

Om 9.30 kwamen Chris & Danique aan voor Finn. Eerst een bijgekletst, daarna het zakelijke gedeelte afgehandeld.

Om 10.30 kwamen Wencke & Marcus aan voor Guus. Terwijl wij het zakelijke gedeelte met hun hebben afgehandeld, pasten Chris & Danique even op alle pups, zoals afgesproken een week vantevoren. Dat was heel erg fijn, want de pups waren weer érg druk 😉 ! (Zie filmpje.)

Voor het laatst met z´n allen spelen.

Toen Chris & Danique weggingen werd ik tóch even emotioneel, maar het voelde héél erg goed om hem aan Chris & Danique mee te geven hoor!!! (Finn likte me namelijk heel lief even over m’n wang!) Dag lieve Finn, het ga je goed!!! (Zie filmpje.)

Finn wordt opgehaald!

En gelijk daarna vertrokken Wencke & Marcus. Dag lieve Guus, het ga je goed!!! (Hem zullen we vast nog wel regelmatig zien, omdat Marcus natuurlijk de broer is van Marjon: onze buurvrouw, baasje van Flint!) (Zie filmpje.)

Guus wordt opgehaald!

Daarna was er rust!!!!!
Arjen was inmiddels aangekomen (vriend van ons gezin en steun en toeverlaat), hij kwam om beneden eens heel gondig schoon te maken. (Dit hadden we een paar weken geleden afgesproken, omdat ik wel vermoedde dat dat nodig zou zijn vandaag 😉 !) Het was zo’n bende beneden!!!

De pups eten wel héél nestjes en rustig!?!

De pups bleven zó lang slapen, dat we met Arjen zelfs heerlijk hebben kunnen lunchen met een broodje kroket!
Nadat ik de pups eten heb gegeven, gingen ze wéér heel erg lang slapen. Behálve Lotus, die hebben we (vooral Daan) bij ons genomen.

Lisanne kwam nog even langs om 15.15 om te kijken af ze nog wat kon doen.
Om 15.30 waren er géén knuffelkids, voor het eerst! Shit! Dan maar even Dari en Alper & Alpay bellen, of ze nog snél konden komen? Yep, en Bibi kwam óók mee. Zo had ik tóch nog 4 knuffelkids!
De kids konden lekker alleen wandelen met de pups, zo dacht ik. Dan kon ik nog even aan het dagboek werken. Maar ja, Flora & Ivy moesten toch óók nog uit, en ik wilde er eigenlijk ook wel zelf bij zijn. (Zie filmpje.)

Nog maar met 4 pups op de Uilenkamp.

En het was maar goed ook dat ik mee was, want er kwamen 2 paard & wagens! De pups waren niet bang, ze hebben het heel erg goed gedaan! (Zie filmpje.)

Socialiseren met paarsen en wagens.

Toen we thuiskwamen, en de kids wat hadden gedronken en wat lekkers hadden gehad, hebben Alper, Alpay, Bibi en Dari nog even kort Flora & Ivy uitgelaten. Dari had éigenlijk geen zin vanmiddag, in niks. Hij werd zélfs wat brutaal ;o) ! (Hij irriteerde me zelfs voor het eerst een beetje.)

Ik merk trouwens nú al dat de pups véél meer slapen, nu 2 pups weg zijn! Dat wordt lekker rustig, met alleen Lotus 😉 !!!

Dari heeft vanavond met z’n moeder Zoë opgehaald. Ze had nét gegeten en was lekker wakker: het ging heel erg goed!!! (Zie filmpjes.)

De pups hebben een botje.
Zoë is bij Dari geweest.

De pups probeerden vanavond ¨gewoon¨ weer bij Ivy drinken, en ze liet het nog toe óók!!!
Ik laat het maar gewoon, want mócht Ivy nog (wat) melk hebben als de pups weg zijn, dan is Lotus er toch nog. (Net als bij Lisanne vorig nestje, met Lily, dus.) (Zie filmpje.)

Gaat Ivy tóch weer voeden???

Nu ik dit in mijn dagboek schrijf (het is nu zaterdagmiddag) weet ik eigenlijk niet meer wat er verder gebeurd is deze avond ;o).
In ieder geval wél dat ik in slaap viel tewijl ik in mijn dagboek aan het schrijven was! Gelukkig zei Niels dat ik vast naar boven mocht gaan, heel lief! Ik heb snel voor hem Flora & Ivy uitgelaten en ben inderdaad naar boven gegaan. (Hoewel ik na het wandelen tóch weer energie kreeg 😉 .)
Maar toen ik gedoucht en wel in bed lag, hoorde ik dat de pups nog flink lang aan het stieren waren. Zélfs na een botje bléven ze doorgaan! En toen ze nét stil waren…. , kwam Bas binnen!!!
Na een tijdje waren ze stil en is Niels ook gaan slapen.