Zaterdag 15 oktober (59e dag)

Om 7.00 werd ik uit mezelf wakker, ik ben maar gelijk wakker gebleven.
Om 7.30 zijn we opgestaan en hebben we de pups weer naar buiten kunnen doen. Ongelooflijk, wat werkt het weer mee!!! We hebben rustig alles kunnen doen, en terwijl Niels Flora & Ivy uit ging laten, heb ik me klaar gemaakt om te gaan.

De laatste keer de ochtendroutine met Lux erbij.

Om 8.30 was Dari er al, dus die kon mooi even met de pups spelen/oppassen. Hij vond het wél lastig dat Lux wegging, dit was z’n lievelingspup!

Lux krijgt nog één slokje van mama voordat hij weggaat…

Om 9.00 konden we vertrekken! Preciés op tijd en da’s knap voor mij!! Het was écht heel leuk in de auto met Dari. Hij heeft de navigatie in de auto “gedaan” en we hebben leuk gekletst! Lux wegbrengen ging heel goed. De kat van Damian & Michelle vond het allemaal maar spannend, hij heeft écht wel wat geblaasd, maar Lux luisterde erg goed naar de signalen van de kat! Verder voelde het heel goed om Lux bij z ’n nieuwe baasjes achter te laten! Toen we weg gingen werd Dari tóch wel emotioneel, merkte ik. Als bedankje heb ik hem getrakteerd bij Mac Donalds. Hij was heel erg dankbaar, zei wel 10x hoe lekker hij het vond! (Zie filmpje.)

We brengen Lux thuis!
Weer thuis: de 3 meiden met mama…

Thuis aangekomen had ik opeens heel veel energie, weet niét waar ik het vandaan haalde! Niels was er niet zo blij mee/zag het niet zo zitten, maar we hebben tóch de huiskamer weer als vanouds neergezet! Zó fijn en schoon voelde het aan!!! Ook Dari kwam nog even “meehelpen” ;-).
Flora, Ivy en de 3 “meiden” hebben tussendoor heel erg leuk gespeeld, écht met z’n 5en. Zó leuk om te zien! (Zie filmpje.)

Terwijl wij de huiskamer verbouwen, spelen alle honden vrij in de huiskamer.

Om 15.15 kwamen Dari, Mirthe, Joep & Annabel voor de állerlaatste keer de pups uitlaten! Ging echt heel erg goed. (Zie filmpje.)

Voor de állerlaatste keer op de Uilenkamp wandelen.

Toen we terugliepen, was er nog een buurman met een bladblazer bezig. Dari riep:”Goed voor de pups Moniek!” De allerláátste socialisatie die we doen! (Zie filmpje.)

Het állerlaatste socialisatiemoment: de bladblazer.

De ouders van “knuffelkind” Annabel kwamen óók even kijken op de Uilenkamp, en hebben met een pups terug gewandeld.
Terug thuis hebben we nog even wat gedronken en heb ik iedereen een stroopwafel gegeven. Dát was het dan! Maar verschillende knuffelkinderen hebben al gezegd nog wel met Lotus te wandelen af en toe. Vooral Dari en Mirthe menen het serieus weet ik, van de rest moet ik het eerst moet ik het nog maar even afwachten ;-)! Eenmaal thuis hebben de pups weer heerlijk lang geslapen en kon ik dus weer aan m’n dagboek werken.

Iedereen, ook Daan, is blij dat we onze huiskamer weer terug hebben. (Zie filmpje.)

Daan is blij met de huiskamer (én met de pups).
Moederliefde…

Om 19.00 waren de pups klaarwakker, want ze hadden net gegeten. Tóch konden we (voor het eerst weer aan tafel) rustig eten! Ik bedacht dat ik natuurlijk een Kong met wat lekkers kon geven in de ren. (Is ook voortaan eigenlijk gewoon aan te raden: Wij eten? Lotus in de bench met Kong oid!)

Een nieuwe hobby van de dames…

Toen wij klaar waren met eten, hebben de pups nog even heerlijk door de kamer mogen spelen. Zélfs Niels & Bas konden (terwijl ze een film aan het kijken waren) er van genieten: zó fijn!!!