Zondag 16 oktober (60e dag)

Om 8.15 kwam Dari afscheid nemen van Zoë & Raava. Hij zou (misschien) meegaan vandaag, maar hij was moe en was gisteren al mee geweest. Lisanne had geappt dat ze tóch mee kon komen, want ze had géén bevalling gehad vannacht en was goed uitgeslapen. Fijn dat ze mee kon, want dan hoefde ik niet de hele reis alleen te rijden. Daar zag ik erg tegenop, want is was erg moe. En Manoa (knuffelkind) ging mee, had ze het al dagen over… Op naar André en Reef.
In de auto was het weer ouderwets gezellig. Lisanne en ik hebben weer als vanouds met elkaar gekletst, of de irritatie(tje)s er niet meer waren.
Zoë werd 15 minuten voordat we bij haar thuis waren wakker en heeft vanaf toen toch wel voornamelijk gepiept. (Zie filmpje.)

Vertrek van Zoë en Raava.

Het was voor Reef een totale verrassing dat we kwamen, we hadden haar gezegd dat we Zoë woensdag zouden brengen. (Op verzoek van André, anders zou de zaterdag niét te doen worden voor hem ;o) !) En wat wás ze blij toen ze de deur opendeed. We hadden de bandjes van Zoë & Lotus uit gedaan, om te kijken of ze Zoë zou herkennen. De eerste oogopslag was goed, maar daarna vergiste ze zich. (We hadden van tevoren natuurlijk wél even gecheckt of Reef de grap kon begrijpen/leuk zou vinden 😉 .)
Het was een ontzettend leuk en fijn bezoek. Reef deed het heel erg goed met Zoë.
Om 11.30 was het tijd om te gaan: Dag Zoë, het ga je goed! (Zie fimpje.)

We brengen Zoë thuis.

Op weg naar José & Arnold om Raava thuis te brengen! Daar was het ook weer érg fijn. Na daar geluncht te hebben, hebben we de zakelijke dingen besproken/getekend. Bij hun is natuurlijk óók het co-owner-contract getekend, want wij gaan samen het co-owner-schap aan!
Daarna nog veel vragen van José beantwoord, want ik herkende haar onzekerheid heel erg. Eigenlijk had ik opeens een heel goed antwoord op al haar vragen/onzekerheden: “Na 2, 5, of 10 dagen weet jij wat het beste is voor Raava!” Dat stelde haar nog niet helemaal gerust, maar ze was wél rustiger! Dag Raava, het ga je goed! (Zie filmpje.)

We brengen Raava thuis.

En toen hadden we alleen Lotus nog maar… (Zie filmpje.)

Nu hebben we aléén nog maar Lotus…

Om ongeveer 14.30 gingen we weer naar huis en om 15.15 waren we weer thuis. En wie kwamen er om 15.15 aan…??? Alper, Alpay en Bibi. Ze hebben even met Lotus gespeeld en met Flora & Ivy gewandeld. (Zie filmpje.)

We zijn weer thuis: álle aandacht is nu voor Lotus…

Om ongeveer 16.00 ging Lotus slapen. (Zie filmpje.)

Lotus voor de állereerste keer in de dichte bench…

Om 16.30 kwam Dari binnen en liep vrijwel meteen naar de bench van Lotus om haar eruit te halen :o) . Ik wilde nét een oogje dichtdoen, dus Dari moest haar maar even uitlaten 😉 ! (Vond’ie géén straf hoor…)

Ik merk wél dat wij een andere uitdaging hebben dan de pupkopers met ónze pup: ze speelt zó graag met haar moeder, dat we haar soms moeten verplichten om daarmee te stoppen. Anders wordt ze véél te druk!!! (Zie filmpje.)

Oeps, wij hebben nu hier thuis een ándere uitdaging…!!!

Toen Lotus om 17.30 ging slapen, hebben Niels & ik snél chinees besteld en gegeten. Dit kon in alle rust.

Nadat Flora, Ivy en Lotus nog even hebben gespeeld, heeft Lotus weer heel lang geslapen!
Het spelen tussen Flora, Ivy en Lotus is zo leuk om te zien! Ik geniet echt iedere minuut!!! Ivy wil alleen wél iéts te wild spelen met Lotus, maar het gaat nog syeeds goed!

Om 22.45 hebben we Lotus maar wakker gemaakt voor de laatste voeding & uitlaat. Bas wilde haar zélfs graag uitlaten ;-).
Om 23.45 heeft ze even in de bench gepiept, nadat Bas haar erin had gedaan. Ze had nog niet geplast, dus heb ik haar nog even in de tuin gelaten. Ze heeft uiteindelijk niét meer geplast en tóch heb ik haar in de bench gedaan.
Om 0.00 was het stil!!!