Donderdag 13 oktober (57e dag)

Vanochtend was de ren weer een vreselijke puinhoop, mede door de diaree die enkele pups hadden. Dit komt door het ontwormingsmiddel “Panacur” wat wij gebruiken, de laatste 3 dagen dat ze bij ons zijn. (Dát beloofd wat voor de komende nachten 😉 !)

Goeiemorgen.

De rest van de ochtend was ik weer wat gestresst, omdat er nog zoveel moet gebeuren voordat de pups weggaan. (Tenminste, zo lijkt het blijkt het achteraf 😉 !) Gelukkig heeft Niels meegholpen eea op een rij te zetten!

Om 9.15 kwam Danique oppassen; heel fijn, zo konden wij orde op zaken stellen. Ik ben ook heel snel naar de winkels gegaan.
Toen ik om 12.00 thuis kwam, heeft buurman Johan z n motorfiets geshowed aan de pups. Ze waren niet écht onder de indruk, behalve bij het opstarten. (Zie filmpje.)

Socialisatie: de motorfiets van de buurman.

Daarna heb ik nog heel even met Danique gepraat, waarna ze weer naar huis ging. (Tot morgen Danique, dan gaat Finn met jullie mee!)
Danique vond de pups erg druk ;o) ! Nee, écht 😉 ?!? Ze worden “liederlijk” zou Lisanne zeggen!
Vrij snel nadat Danique weg was zijn de pups gaan slapen. Éindelijk konden Niels & ik even rustig samen eten, maar…… toen ging ons alarm af! We hadden een afspraak op de Hondspol voor Daan. O ja! En daar kwam Maurits al aan, om op de pups te passen.

Toen we terugkwamen van de Hondspol sliepen de pups gelukkig net. We hebben ze maar gelaten, ook al ging het miezeren.
Uiteindelijk heb ik nog best wel veel kunnen doen tussendoor!

Om 15.15 kwamen Dari & de andere kids er al weer aan, en zijn we naar de Uilenkamp gelopen. Heel leuk dat Yanniek er óók bij was, zo voor de laatste keer met álle pups! En op de Uilenkamp kwam buurvrouw Monique er ook aan. (Zie laatste dagvlog.)

De laatste dagvlog van alle puppies samen.
Terugwandelen naar huis.

Maar de pups werden ook hiér baldadig: ze renden (én poepten) tuinen in, én aan de andere kant renden ze de bosjes in!!!
Uiteindelijk zijn we maar vertrokken, ook al waren de pups nog niét moe. De kids hebben voor één keer óók terug gelopen aan de riem met de pups. En zélfs daarná waren sommige pups nóg niet moe ;o) !

De

Omdat ik pas vrijdagavond in m’n dagboek heb geschreven wat er donderdag was gebeurd, weet ik écht niet meer wat er gebeurd is deze middag!?!

In de avond verveelden de pups zich weer. Maar dit keer heb ik de pups niet in de héle huiskamer gelaten, voor ónze eigen rust 😉 ! Ik heb de ren tót de huiskamer afgescheiden; dus tot de helft. Dit gaf de pups nét wat meer ruimte en ons nét iets meer rust! Maar uiteindelijk éindigden ze wél weer door de hele huiskamer. (Zie filmpje.)

De pups zijn voor de laatste keer in de huiskamer.

De laatste maaltijd: als ik de brokjes op de grond gooi, eten de pups veel beter!?!

Eten van de grond doen de pups dan weer wél!?!

Om 22.00 waren de pups allemaal moe, dús de ren kleiner gemaakt en naar boven gegaan! (Ik schepte nog wel op naar de pupkopers dat ze al sliepen, maar….., om 22.30 waren er wéér een paar aan het muiten geslagen! Maar heb ze gewoon gelaten; ze gingen toen vanzelf slapen!

O ja, Dari was vanavond vergeten dat hij Guus een uurtje zou meenemen naar z’n huis. (Óf was hij gewoon moe?)