26 maart 3e dag

Toen Flora vanochtend aan het voeden was, leek ze te “roepen” naar de pups die nog niet dronken en waar ze niet bij kon. Het was een soort van blaf. (Zo lief!)

De snorharen van de pups steken nu iets uit.

We hebben vandaag de hele huiskamer opgeruimd en schoongemaakt. Ons huis lijkt tenminste weer beetje normaal. Ook Flora doet weer een beetje “normaal”. Ze gaat weer een beetje met Kaylin (de hond van Lisanne) spelen. Ook zijn we vandaag weer “gewoon” gaan wandelen. Uiteindelijk was het nóg maar een kwartier, maar we waren tenminste even weg. Het is de laatste dagen ook zúlk lekker weer! (Lente!!!)

Flora eet nog steeds de poep van de pups niet op, helaas. Met een brokje in de poep heeft ze het wel 1 keer gegeten, daarna (volgens mij) niet meer. (Hoe is dit nu mogelijk: Flora de hond die áltijd poep eet en bij wie het niét af te leren was?!?!)

Het voelt vandaag een beetje als toen na mijn eigen bevalling. (Klinkt dit heel erg gek?!)

Flora heeft vanmiddag lang in de tuin gelegen. (En ook gegraven, dat doet ze erg graag sinds de bevalling.) Bij binnenkomst gaat ze diréct naar de pups. (Zou het een inspectie zijn om te zien hoe het met ze gaat?!?)

De pups liggen om de een of andere reden graag in het hoekje van de dood-lig-stokken. Flora raakt daar best een beetje van in paniek (en wij ook trouwens). Vandaag heeft ze met haar neus een pup daaruit geduwd! Zo knap en lief!!!