4 reacties op “Foto’s van het nestje

  1. Ik heb tijdens onze vakantie steeds op jullie site gekeken en zag vandaag dat ze geboren zijn. Wat een lieffies allemaal. Ik snap het verdriet dat wil je niet. We hopen zo dat een van de pups van ons zal worden. We zijn nog 1 week in Kreta. Ik zal e oké dag kijken op jullie site jullie mogen me ook foto’s sturen naar me telefoon [verwijderd door red.] ik heb ook email op me telefoon maar die gebruik ik echt lieve groetjes Bert en Carla uit zeist

  2. Zo lief! En we hebben net gehoord dat één van deze schatjes van ons wordt! We zijn er super blij mee!

  3. Heel lief zijn ze allemaal. De kinderen zijn ook heel enthousiast om er binnenkort een uit te mogen zoeken.

  4. Wat lief wij kijken er heel erg naar uit om hem in het echt te zien en te knuffelen. Groetjes van Marcel, Stephanie, Cas en Puck.