Ivy is bevallen

Ivy is bevallen
Puppies Ivy

Na een Lange dag en nacht is de bevalling aan zijn einde gekomen, wij zijn blij met de 5 mooie en levende puppy’s. Het zijn 3 teefjes, en 2 reutjes geworden, allemaal wit.

Wij willen ook stil staan bij de 3 puppies die het niet hebben gehaald, en levenloos ter wereld kwamen. Jullie hebben niet mogen leven, maar toch worden jullie gemist. Zodra wij dat kunnen, gaan we passend afscheid van jullie nemen, en jullie te rusten leggen bij jullie neefjes uit het vorige nest van Flora.

Wij zijn nu allemaal aan het bijkomen van de laatste 24 uur, maar zullen zsm contact opnemen met onze kopers op de shortlist om aan te geven voor wie er een pup beschikbaar is. Voor nieuwe aanmeldingen is er op dit moment geen plaats, ook de reservelijst is bij deze definitief vol.

2 reacties op “Ivy is bevallen

  1. Wat een mooi nieuws! Ik hoop dat de toekomstige baasjes er net zoveel plezier aan zullen hebben als wij met onze Guus, een pup uit het laatste nest van Flora!
    M

  2. Wát een heftige nacht! Mooi dat die lieve pups die het niet gehaald hebben een mooi afscheid krijgen. Ach….die hummeltjes….Wij waren er vanmorgen ook helemaal stil van…?
    En nu allemaal eerst maar eens even een beetje bijkomen ❤️