Dagboek 1e nest Ivy: Dag 3

Het valt me op dat de kussentjes op de pootjes van de pups al zo snel donker worden! (Maar niet bij allemaal.)

Een beetje veel bezoek gehad, al vroeg ik alléén Trudy. (Van de wandelgroep in het bos.) Maar tóch veel aanloop: 2 buurkids (die de eerdere nestjes zulke trouwe helpers waren) en de kids van Lisanne. (Omdat Lisanne & ik echt sámen fokken, is de afspraak dat zij het voorrecht hebben om te komen wanneer ze willen, nét als mijn kids. Ze komen nl écht niet iedere dag!) Morgen maar weer eens een rustige tv-dag houden!? Maar bovendien heb ik vandaag zelf óók veel gedaan!

Paarsje spuugt vanmiddag opeens! Wat zou dat zijn?!

Ivy doet het zó goed met de pups (inclusief de poep van de pups eten!), dus we hoeven éigenlijk niks te doen! Héérlijk genieten dus!

We hebben vandaag de kopers én de “afvallers” gebeld. Dus de emoties liepen van héél erg blij tot héél erg verdrietig! Één afvaller zei zelfs dat ze dan liever op een volgend nest van óns wacht, dan dat ze nu verder zoekt! Een hele eer, maar wel verdrietig voor hun! Hopen voor hun dat ze tóch verder zoeken en een pup kunnen vinden!

Hé, de navelstreng is van Paarsje af!