Dagboek 1e nest Ivy: Dag 10

Toen Niels en ik vanavond de bak verschoonden, moesten de pups er even uit. Flora vindt altijd heel erg interessant, dus liep ze de bak heel voorzichtig in. Samen met Ivy heeft ze op de pups gelet, waarbij Ivy haar wél héél erg goed in de gaten hield! Het voelde af en toe dat Ivy bijna wilde ingrijpen, maar ik zag wel dat dat niet hard zou gebeuren. Ik heb steeds maar gezegd: “Goed zo Ivy, goed zo Flora!” Ik laat het ze dus eigenlijk zélf uitzoeken, hoe ze het doen met z’n tweeën. (Hoewel ik af en toe Flora lok met brokjes, als ze het wél wil, maar niet durft.) (Lisanne zegt dat ik dat toch maar niet moet doen eigenlijk!)

Paarsje, Blauwtje en Groentje piepen al een paar dagen heel veel. Vanochtend de dierenarts gebeld. Die zegt dat ik tóch moet “helpen poepen”. Bij Paarsje en Groen is het gelukt, bij Paarsje zelfs heel erg veel. Bij Blauwtje niet helaas, tenminste niet dat ik zag.

Geeltje is een échte knuffellaar(ster), terwijl Groentje liever niét op mijn schoot is!