Dagboek 1e nest Ivy: Dag 38

fam. Rademaker met de pups bij Ranzijn

De pups spelen nu duidelijk langer. Ze zijn ruim een uur wakker vanochtend!

Ook hebben ze heel goed gegeten, ik heb alles in één bak gedaan. Ze eten terwijl ze rond de bak lopen en lopen dan af en toe weg om te gaan drinken. Óf ze gaan even rustig zitten, dan zitten ze echt rustig te kauwen op een brokje! (Niét Labrador-eigen!!!) Ik laat ze gewoon lekker en zo komen ze dan óók weer terug om verder te eten! Nu weet ik natuurlijk niet precies wie hoéveel eet, maar volgens mij geeft dat ook niet meer zo!?!

Vanochtend zijn we met de fietskar naar het werk van Lisanne geweest. Blauwtje wilde wel snel weer weg van de schoot van een vrouw. De rest ging redelijk goed. Maar toen de rest al weer terug was in de bench, ging Lisanne met Groetje naar verschillende mensen toe en dat ging prima!

Vanmiddag naar dierenwinkel Ranzijn geweest met de auto. Daar hebben we een deel van de familie Rademaker gezien. Was leuk en ging prima! Alleen hebben de pups natuurlijk niet echt de konijntjes gezien, want die zaten achter glas! (Alleen Paarsje piepte in de auto behoorlijk, de rest ging prima!)

Toen we thuis kwamen van Ranzijn hebben Milou en Mirthe een huisje gezaagd uit een kartonnen doos. Blauwtje en Paarsje vonden het zagen wel spannend, ze doken even weg! Maar dat duurde nooit lang hoor!