Dagboek 1e nest Ivy: Dag 42

Sven & familie kwamen vanochtend vroeg lekker lang. Lisanne en ik gingen met de honden wandelen, Bas was naar de kerk en Niels hield zich op de achtergrond. Zo kon Sven lekker alleen zijn met de pups! Toen we terug fietsten zeiden Lisanne en ik tegen elkaar dat we hoopten dat ze voor Groentje zouden gaan, of dat we misschien nog een beetje die kant op zouden sturen. (Zo zou de familie Nobel nog keus hebben tussen Roodje of Paarsje.) Maar toen we binnen kwamen zei Nicole metéén: “Het wordt Roodje!” Dat was dus héél duidelijk! Voor mij was het nu alleen nog hópen dat de familie Nobel akkoord gaan met Paarsje! (De familie was verdeeld wisten we: 2 willen graag Roodje, 1 wil graag Paarsje, 1 weet het nog niet!) En……… ja dus!! Nu de familie Garritsen nog, maar dat komt denk ik wel in orde!

Dus het wordt de volgende verdeling:

Sven en familie: Roodje

Familie Nobel: Paarsje Summer

Familie Rademaker: Blauwtje Sjakie (of Sjaak)

Familie Garritsen: Groentje Boaz

Vanavond bléven de pups maar spelen!!! Morgen ná 21 uur het grote licht maar uit doen!!!

Sjakie kan in zijn slaap in één keer heel hard kreunen, zó lief!