28 juli 2020 Flora is loops!!!!!

Tóch iets eerder dan gepland is Flora loops geworden. Als alles goed gaat zal zij dan volgend weekend gedekt worden. We hebben gekozen voor de bruine reu Sem (Porthos of the Noble Falcon). Dit keer verwachten wij zwarte en bruine pups omstreeks half oktober.

“Co-owners” gezocht

Voor 2 teefjes uit dit laatste nest van Flora zoeken wij mensen die ons de gelegenheid geven in de toekomst met de pup te kunnen gaan fokken. Het lijkt op Co-ownerschap, maar het is en blijft úw hond. Zou u hier wellicht voor open staan, dan kunt u contact met ons opnemen.

Aangezien Flora 2 nestjes heeft gekregen met steeds maar één teefje, zou het kunnen dat het dit keer weer overwegend reuen zijn. In dat geval zou het dus kunnen dat er géén teefje meer vrij is, en we alleen ‘Co-owners’ zoeken voor de teef(jes).

Wat houdt het “Co-ownerschap” bij ons in:

  • Als de pup oud genoeg is om naar u toe te mogen, koopt u de pup van ons voor het volledige bedrag.
  • De pup is helemaal van u. U draagt dus zorg voor de pup qua opvoeding, eventuele cursussen, dierenartskosten, én u verzekerd de pup ook.
  • Als de pup oud genoeg is om mee te fokken (en wij komen nog steeds overeen dat wij kunnen gaan fokken met de hond), dan nemen wij de zorg én kosten vanaf het 1e onderzoek tot het nest op ons (die behoorlijk kunnen oplopen). Dit alles leggen we vast in een contract.
  • Mocht de hond helaas niet door de keuringen komen of uit de onderzoeken blijkt de hond toch niet geschikt te zijn, dan ligt het risico bij ons en eindigt het “Co-ownerschap”.
  • Als wij de hond van u lenen staat daar natuurlijk een vergoeding tegenover van €5,- per dag. Voor alle shows en onderzoeken zal dat ongeveer €30,- zijn en voor de nestperiode gaat hem om ongeveer €350,-
  • Natuurlijk mag u bij alles aanwezig zijn en bent u ook welkom tijdens de bevalling en de nestperiode.
  • Als de pups gezond het nest mogen verlaten, krijgt u ook nog een vergoeding van 5% van het verkoopbedrag per gezonde pup. Bij een zieke pup vervalt deze regeling.

Dus lijkt het u leuk om alles wat bij een nestje komt kijken van dichtbij mee te maken, zonder dat u veel tijd en geld hoeft te investeren? En komt het u goed uit als u elke paar jaar een periode heeft dat de hond uit logeren is? En woont u binnen een straal van (ongeveer) 15 kilometer? Neem dan contact met ons op.

1 reactie op “28 juli 2020 Flora is loops!!!!!

  1. Oh! Wat ontzettend leuk! ? Wij zijn súper blij met onze lieve Summer uit het nestje van Ivy ? en gaan de zwangerschap van oma Flora zéker volgen! Heel veel succes allemaal! ❤️?