NESTJE FLORA-NESTJE IVY

Na de 2e echo van Flora, is toch écht duidelijk dat er maar één pup komt (heel misschien 2, maar we rekenen er niet op).Voor dit nestje van Flora is de pup (pups) “al onder de pannen”. Maar……Wij verwachten dat Ivy binnen nu en een maand (of 2) loops wordt. En dan laten we haar tóch al dekken, zodat we hopelijk 9 weken daarna wéér een nestje hebben. Dus… nieuwe kansen…  Wij houden nog geen wachtlijst bij, dus wij nemen nog géén aanmeldingen aan. Houdt u dus zélf de site in de gaten. Zodra Ivy loops is, zetten we dit op de site.

Getagd met ,

1 Comment on “NESTJE FLORA-NESTJE IVY

 1. Beste Moniek en Lisanne,
  Wat verdrietig dat jullie net een pup verloren hebben. En wat moet die run op puppy’s vervelend zijn. Ondanks de grote vraag naar wil ik toch graag proberen mijn gezin voor te stellen.
  Twee jaar geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze toen 15-jarige labrador Anna, intens bedroefd waren we. Nu inmiddels merken we dat we een hond in huis gewoon nog steeds heel erg missen. Graag zouden we dan ook weer een labrador pup willen. Ons gezin bestaat uit een vader, moeder, 2 thuiswonende kinderen (15 en 18) en twee uit huis wonende zonen (waarvan 1 het baasje van een labrador reutje). We wonen in Den Haag in de Vogelwijk vlak bij het strand in een huis met aan 3 kanten tuin.
  Ik werk als vakleerkracht handvaardigheid op een lagere school en ben dus altijd vrij vroeg weer thuis en heb alle schoolvakanties ook vrij. Mijn uren zijn ook flexibel, toen Anna de laatste maanden haar vaste ochtend-rondje gewoon niet meer zo snel kon doen, kon ik gelukkig later beginnen en ging ik vaak tussendoor ook even naar huis om een stukje met haar te lopen. Mijn man werkt thuis. De twee jongste kinderen zitten dicht in de buurt op school en “vallen” gedurende dag wel een aantal keren thuis binnen.
  Ik kom uit een echte “hondenfamilie”, mijn twee zussen en broer zijn allemaal de baasjes van een labrador. Daarnaast zijn wij in het gelukkige bezit van een familie-huisje in het bos op de Veluwe waar we geregeld met zijn allen afspreken.
  We zouden eventueel ook wel een zgn..”herplaatser” willen nu veel coronahondjes wellicht toch helaas niet in het juiste gezin terecht kwamen. Ik hoor graag of wij in aanmerking komen voor een pup.
  Met vriendelijke groet
  cornelie vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.