Flora 3e nest dagboek dag 9: zat. 24-10

Lily heeft weer goed gedronken vannacht, maar mijn nacht was wél gebroken!

Ivy werd vandaag thuis gebracht door de familie van Mac (de volledige broer van Ivy). Toen Ivy binnen kwam, was haar reactie mooi en gek tegelijk. Ze vond het leuk en spannend tegelijk! Toen ze in de bak bij Lily was en Flora erbij kwam, ging ze zelfs grommen namelijk?!? Dát wordt in de gaten houden!!!

In de loop van de loop van de dag is Flora steeds wat onzekerder geworden door Ivy, zo lijkt het. Ik heb even onze contactpersoon van de NLV gebeld en ben gerust gesteld, na enkele tips te hebben gekregen. (Websites zoals fokkers voor fokkers oa.)

Gelukkig eet Flora de poep van Lily nog steeds op, zélfs nu ze voornamelijk flesvoeding krijgt!

Lily heeft een nieuw trekje ontwikkeld: bijten in de fles, uit venijn zo lijkt het!

Vanavond gromde Ivy wel héél erg Flora, toen Flora naar de bench liep. Toen heb ik haar flink op haar falie gegeven!! We hebben met z’n allen afspraken gemaakt, hoe om te gaan met Ivy!