Dag 6: 3-02-2021

Vandaag niet echt veel nieuws gebeurd, behalve dan dat wijzélf de draad weer langzaam aan oppakken. We zijn zowaar met z’n allen aan het schoonmaken geslagen! De puppies redden het namelijk prima met Ivy!

Flora kwam vandaag weer thuis! We hebben dit gisteren besloten, omdat Ik gisteren naar Flora’s logeeradres ging met Ivy. Toen durfde Flora niét bij Ivy en mij in de buurt te komen! Dat vond ik zó erg, dat ik dacht dat het beter was als we haar vandaag weer ophaalden. Lisanne stelde voor om eerst te gaan wandelen met Flora én Ivy, zodat ze weer even konden wennen. Flora durfde al niet echt uit de fietskar te komen, en aan de dubbele riem vond ze ook éven lastig. Maar na een minuut liepen ze weer als vanouds! Toen we thuis kwamen hebben we eerst Ivy schoon gemaakt en naar binnen gedaan, mét de bench DICHT! Het is behoorlijk goed gegaan, op één uithaaltje na dan. Gelukkig is Flora onderdanig, dus er kwam geen confict van. Flora “droop” gewoon af. Ik heb haar wel even door de kamer gelokt met brokjes (inclusief naar het gedeelte van mijn moeder), zodat ze zich wél weer comfortabel voelt in huis.

Bij de late middag wandeling is Ivy meegeweest. We waren ruim een half uur weg, maar ze vond het héérlijk en liep gewoon mee zónder naar huis te trekken. Toen we thuis kwamen moest ze eerst eten, maar toen ze in de kist kwam piepten de puppies wel héél erg hard. (Zie dagvlog 6.) Het lastige is dat we de pups die bijvoorbeeld áchter Ivy terecht komen, éigenlijk niet mogen helpen. Ze moeten het ’s nachts immers óók zónder onze hulp doen! Maar ja, Yanniek kón het niet laten om tóch een beetje (veel) te helpen, dat kan je zien in de vlog…