Dag 8: 5-02-2021

Vandaag weer lekker veel schoongemaakt en opgeruimd! Ja ja, vóórdat het niet meer kan…

Na het wandelen is Marley weer even mee naar binnen geweest. Natuurlijk deden we het benchhekje dicht. Toen Marley een tijdje binnen was, en Ivy helemaal op haar gemak, deden we het hekje weer open, voornamelijk omdat we zelf in en uit de bench moesten. Toen ik Marley aan een pup liet snuffelen (ze raakte haar niet hoor), was Ivy water aan het drinken. Ze keek even naar de pup en dronk weer verder. Toen ze klaar was met drinken, ging ze héél snel tussen de pup en Marley in staan. Niet boos, maar gewoon zo van: “Pas op hoor, het is míjn pup!” Heel mooi om te zien weer, want zo ging het natuurlijk ook bij Ivy’s vorige nestje. Grappig dat Ivy wél moeite met Flora lijkt te hebben. Nu is Flora natuurlijk onderdanig (en Marley niét), dus die vindt het geen probleem zo lijkt het. Maar we geven Flora wél extra aandacht hoor!

We kunnen rustig drie kwartier wandelen, de pups houden zich wel koest. Ik heb ook de indruk dat ze ’s nachts veel slapen. Ivy ligt dan vaak op het matras dat nu nog naast de bak ligt; even zónder de pups!

Het blaffen wordt steeds minder bibberen, af en toe hoor je al echt een klein blafje!

Nog een filmpje van vandaag:

Drinken aan een “minitepel”…