Dag 28: 25-02-2021

Wat waren ze allemaal moeilijk te wegen vanochtend!! Ik had de brokjes alvast laten weken en ik denk dat ze dát al roken! En dat terwijl het gewicht er vandaag wel toe deed, maar ja:-(

Vandaag hebben de pups voor het eerst (4x) uit hun eigen bakje gegeten, in de “bakverdeler”. Het gaat heel goed en rustig, en ze rennen ook (nog!) niet naar de volgende pup als ze klaar zijn met hun eigen bak;-)

Oranjetje heeft bij de laatste voeding haar bak maar half leeg gegeten. We hebben zelfs haar brokjes nog even geweekt (voor de rest hoeft dit al niet meer), maar ook dát at ze niet. Maar ja, zij is vandaag 230 gram aangekomen, dus laat maar…..

Na het eten gingen de pups gelijk spelen. Ze beginnen nu écht te spelen, met elkaar én met het speelgoed. (Zie filmpje.) Lichtblauwtje had het flostouwtje ontdekt, al voor het eten, en ging daar weer mee verder na het eten! Hij rende er echt mee door de bak, zó schattig om te zien!!!

De pups gaan nu écht spelen!

De pus ontdekken de waterbak van Ivy, sommige (of allemaal, maar heb ik nog niet gezien) drinken er al écht uit!

Na de laatste voeding van Ivy gingen alle pups vrijwel gelijk slapen, behalve Witje, die ging nog héél leuk spelen. Vooral met het kleine gele Cong-tennis-balletje. Zo lief!