Dag 35: 4-03-2021

Oranjetje blijft maar slecht eten, dus ik heb haar maar weer eens gewogen. Is ze toch 210 gram aangekomen!!! (Is tussen de 5% en 10 %.) Geen zorgen dus, maar die mouse moet tóch wel afgebouwd worden hoor!

Vandaag besloten om als de pups wakker zijn, minder bij ze te zitten. Dan lopen ze maar een keer door hun plas of poep heen, is ook niet erg! (Óf zoals Tanja zei: goed is goed genoeg!!!) Ik moet wél dingen kunnen blijven doen!

Nieuw speelgoedje geïntroduceerd: een fles, gevuld met steentjes.

We hebben alle pups vandaag met Frontline (Fipronil 😉 ze leken wel eitjes!!!!) ontvlooid. Ze zaten zich namelijk toch wel vaak te krabben en erbij te piepen! Het ontvlooien ging eigenlijk verrassend goed. Maar ja, we hebben het ook gedaan terwijl ze sliepen en ze bléven ook een soort van slapen;-)