Woensdag 13 juli (25e dag zwanger)

Vanochtend eerst gewandeld met Lisanne in het bos. Ik voel me nog steeds niet helemaal goed, maar het gaat al wel beter dan maandag gelukkig.

Om 12 uur komen Lisanne en Yanniek Ivy ophalen, ze vertrekken naar Sleeuwijk voor de echo: spannend!!!
Ik ga niet mee, ze gaan een filmpje maken. Misschien ben ik niet meer besmettelijk, maar ik ga tóch niet mee naar binnen én ik ga dan niet voor niks in de auto zitten… 🙁

Ik wacht nu in spanning………….

Jaaaaaaa, Ivy is zwanger!!!!!!!!!!
Er zijn 6 pups gezien! En bij Marley 7!

Ondanks dat ik me nog echt niet lekker voel, hebben Lisanne en ik tóch vandaag de pupkopers die op de shortlist staan allemaal gebeld. Lisanne had de tijd en kwam hier ook haar eigen pupkopers bellen. En toen vonden we het té leuk om ook “mijn mensen” te bellen. En wat waren ze allemaal blij!!!

Maar er is nieuws: want omdat het co-ownerschap niet echt wil vlotten, zijn we hier thuis gaan spelen met het idee om tóch een pup te houden van dit nest;-) Zo kunnen we tóch de lijn van onze mooie honden voortzetten en zijn we hierbij niét meer afhankelijk van eventuele co-owners.
Het idee begint hier in te dalen en ook Niels wordt steeds enthousiaster. Nu puzzelen met ruimte/kosten/vervoer (mijn bakfiets moet dan wél trapversnelling hebben en dat is niet goedkoop)/op vakantie gaan.
Ook Bas zou het leuk vinden, maar zegt wel: “Reken niét op mij met uitlaten hoor ;-)!” Gaan we ook niet doen, maar hij wil wél bij de training van de pup betrokken zijn.

Zo onstaat er wel 1 “probleem”, nu zijn er wel maar 5 pups te “vergeven”! De mensen die nu als 1e op de reservelijst staan, zijn nu dus onzeker of ze een pup van ons kunnen overnemen tot ná de bevalling. Maar ze reageerden heel erg positief en begripvol, gelukkig.