Woensdag 20 juli (32e dag zwanger)

Omdat Niels en Bas vrijdag al op vakantie gaan voor 2 weken, heb ik vandaag (met Lisanne en Elisabeth) de kamer alvast omgebouwd. Als Niels en Bas terug komen van vakantie, kan Ivy namelijk na ongeveer 2 weken al bevallen!!! En zo kunnen we nú alvast zien of de piano kan blijven, óf dat we hem moeten opslaan. Want dan moesten we nu al de opslag regelen.
Doordat de eettafel naar boven gaat, als het zover is, kan de piano gelukkig tóch blijven. De kamer is nu (nog meer dan bij het vorige nestje) in tweeën gesplitst en de ruimte voor de ren nóg groter.

Omdat we de ren nu groter kunnen maken, hebben Lisanne en ik nieuwe panelen voor de ren gekocht via marktplaats. In de auto (om de panelen op te halen) weer met veel voorpret over de twee aankomende nestjes gepraat. En gediscussieerd over hoeveel weken Marley en Ivy nu preciés zijn, wánt 9 weken is 63 dagen, én ze zijn maar 60 dagen zwanger, dús moet het eigenlijk 8 1/2 week zwanger heten, blablabla….. Kortom verwarring allom;-)