Maandag 29 augustus (12e dag)

5.45 uur: Luid gepiep dat niet ophoudt! Ik ga tóch maar naar beneden om te kijken wat er is. Wié denk je dat er aan het piepen is??? Roodtje ;o) ! En waarom weet ik niet. Wél zag ik verschillende grote plasplekken en misschien hadden ze het een beetje koud. Ik heb Ivy maar even geholpen met aanleggen.
Ivy wilde zélf duidelijk óók wat eten, dus heb haar wat gegeven. En omdat de pups daarna nóg door bleven piepen, heb ik Ivy ook nog even “geholpen bij het plassen”…

Het is weer begonnen: De pups gaan zich in een hoek omhoog wurmen. Wanneer ze dan vast komen te zitten, is het tijd om de doodligstokken weg te halen.
Dit doen álle pups, iéder jaar weer! (Zie foto.)

Het lopen begint bij een paar al écht vormen aan te nemen!

Vanavond tóch maar weer de warmtelamp tevoorschijn gehaald! Het wordt af en toe een beetje fris voor ze en ik weet niet zeker of ze het warm genoeg hebben :o) .

Dagvlog 12.
Een tekening die Marith (2e nestje Ivy) heeft gemaakt! (10 jaar)