Dagboek 1e nest Ivy: Dag 5

We zijn vandaag met Flora én Ivy naar het bos geweest, terwijl Niels bij de pups bleef. Niels maakte zich méér zorgen om de pups dan wij: “Blijven jullie niet te lang weg?!? ”We zijn een uur weg geweest en Ivy vond het héérlijk! Ivy heeft zélfs gespeeld met Flora, maar haar hield haar alleen niét bij! Omdat ik voor ‘t laatst bij de pups heb geslapen, was ik heel erg moe vandaag. De pups piepen namelijk behóórlijk om de zoveel tijd! Ze lijken zélfs al een soort van te blaffen! Vooral Blauwtje.

Paarsje heeft (kennelijk omdat hij vond dat Ivy te lang weg bleef en hij dorst had aan het piemeltje van Groentje gezogen. Die daarop spontaan begon te plassen! (Als Ivy namelijk aan de piemeltjes likt, plassen de pups. Dat is een reflex.) Ik heb dit tafereel gefimd, maar mocht het van Bas niét als vlog naar de kopers appen. Hij zei namelijk onbehoorlijke dingen, die niet gedeeld mogen worden!!!

Vannacht slaapt Daan (mijn oudste zoon) 1 nachtje bij de pups en dán moeten ze het écht zonder iemand doen ‘s nachts!

Ivy heeft vandaag érg veel uit de bench gelegen, heerlijk voor haar!;-)

Ivy vindt het nu ook écht goed als ik (of Daan of zo) een pup oppak. Ze houdt ons niet meer zó in de gaten.

Blauwtje begint al grom- en blafgeluiden te maken!