Dagboek 1e nest Ivy: Dag 6

Vandaag hebben we bij Groentjes, Blauwtje en Paarsje hun volgende bandje omgedaan. De anderen waren écht te krap! Maar blijkbaar waren déze bandjes dan weer iets te ruim. Want toen we ‘s ochtends beneden kwamen hadden ze de bandjes als judobanden om hun arm en schouder heen: Oeps!

Vanmiddag kwam Flora thuis van het wandelen, toen Ivy haar écht grommend/blaffend tegemoet kwam! Maar vanavond mocht Flora dan weer wél even de bench in, hoewel Ivy haar wel héél goed in de gaten hield!

We hebben de hoeken van de “doodligstokken” beveiligd met kussens en een handdoek! Ze kruipen er (nét zoals de pups van de andere nestjes) heel erg graag in omhoog, en kunnen er dan niet meer zélf uit!

Ivy & de pups hebben vannacht voor ‘t eerst alleen geslapen! Ging heel erg goed hoor!