Dagboek 1e nest Ivy: Dag 7

Toen ik om 5 uur ‘s ochtends wakker werd, ben ik even beneden gaan kijken. Het ging heel erg goed met de pups en Ivy. Ik heb Ivy wat melk gegeven (en Flora ook een beetje) en Flora moest plassen. (Ben ik dus niét voor niks naar beneden gegaan!)

Oranje kreeg vandaag ook haar volgende bandje, maar we hebben geen oranje, dus ze wordt nu Roodje!! (Niet vergissen!) De kleur rood maakt de naam opeens wél een stuk makkelijker: we twijfelden steeds of we haar nou Oranjetje, Orantje, of tóch “gewoon” Oranje moesten noemen;-)

De pups hebben vandaag hun stamboomnaam gekregen: leuk! Dit jaar werkt het alleen andere dan de vorige twee jaren: Omdat we nog niet een pup hebben gematched bij een koper (wat logisch is!), en voorál omdat we nog niet weten wie een teefje krijgt en wie een reutje (wat we vorige nesten óók niet hadden!), weten we tóch nog niet preciés welk hondjes welke naam krijgt. Maar de 5 namen zijn dus al wél bekend.

Hier komen ze:

  1. Fam. N: Fields of Lavender
  2. Fam. R: Fields of Roses
  3. Fam. G: Fields of Pussytoes
  4. M & M: Fields of Sunflowers
  5. S & familie: Fields of Bluebells

Nu maar hópen dat de naam die jullie gekozen hebben ook past bij het geslacht van de pup die jullie krijgen. Maar ja, zó nauw komt dat eigenlijk niet, tóch!?!