Flora 3e nest dagboek dag 3 – zo. 18-10

Vanochtend kwam Flora me écht halen om haar te helpen met voeden. De pup lag onder een doodligstok en Flora kon er niet bij. Ik liet het haar eerst zélf proberen, maar ze blééf me steeds maar aankijken van : HELP ME!!! Toen heb ik haar tóch maar geholpen! Maar ze moet het nu wél zelf gaan doen: ik kan toch niet beneden blíjven slapen?!?

Toen Lisanne en ik de website aan het bijwerken waren, kwam Flora me weer piepend halen. Wat bleek: De pup had zich IN de hoes van het warmhouddekentje gewurmd! Wát een goede moeder hè!!!!!

De pup gaat vanaf nu Lily heten! Dit hebben de eigenaren vandaag besloten. Dit wordt zowel de stamboom- als de roepnaam. Mooie naam. O ja, en ze krijgt een roze bandje om.

Toen Niels met Flora ging wandelen, greep ik even mijn kans en heb ik even met Lily geknuffeld. Maar omdat ze kennelijk ongelofelijke honger had, begon ze aan mijn lip te zuigen. Voelde ik meteen wat een óngelofelijke kracht ze al heeft!