Flora 3e nest dagboek dag 4 – ma. 19-10

Een lekker rustige dag gehad, heerlijk!

Met Lily gaat het goed: ze komt goed aan en haar temperatuur stijgt ook beetje bij beetje.

De eigenaren zijn vanmiddag heel even langs geweest. Dit had natuurlijk niét gekund als we weer 4 of 6 pups hadden gehad, maar nu met één pup kon dat best zo hebben we beoordeeld. En ze hebben gelijk Flora lekker uitgelaten, heel fijn! Flora was wel héél erg alert, hield haar dochter stééds in de gaten! We hebben dan ook alléén de kids Lily even kort laten aaien.

Toen ik Flora voor de laatste keer vanavond uitliet, moest ik bukken om haar poep op te ruimen. Dit duurde wel even, waardoor Flora ruim de tijd had om te snuffelen in mijn kraag. Zo van: “Zit hier de pup in?!?”

Ik pakte Lily op na het voeden, terwijl Flora bleef slapen. Toen Flora wakker werd, vond ze het kennelijk goed, want na één minuut ging ze weer slapen: ze vertrouwd me kennelijk helemaal!

Lily zoekt óók de hoeken van de bak op om omhoog te kruipen, nét zoals de pus van de andere nestjes deden!