Flora 3e nest dagboek dag 6 – woe. 21-10

Hoewel ik vannacht Lily 2 of 3 keer weer terug heb gelegd onder de lamp, en zelfs één keer drie kwartier bij me heb gehad in heb, had ze vanochtend tóch maar 36,2 graden!?! Toen ik haar een half uur bij me heb gelegd in bed, was ze alweer 37,7 graden. Ook vanmiddag vanmiddag was ze maar 36,7 graden en eigenlijk ook niet aangekomen. Dus tóch maar de dierenarts gebeld. Ze wilden graag dat ik langs kwam, omdat het anders maar heen en weer gepraat werd. Rik zei dat het goed met haar gaat, hoewel zijn collega (assistente) afgelopen weekend zei dat pups mínstens de temperatuur van de moeder heeft! We vertrouwen er maar op, want ze ziet er gezond uit/doet gezond. (We zagen dit gelijk maar als een “check-up” voor Flora en Lily.)

Lily leek vanavond ten opzichte van vanochtend afgevallen, dus tóch even “puppystin” gegeven. Ze lijkt het in ieder geval lekker te vinden gelukkig.

Bas zag dat Lily per ongeluk echt ónder Flora terecht kwam, stond Flora gelíjk op! Dáár hoeven we dus niet bang te zijn!

Gelukkig heeft Flora niét meer zo’n graafbehoefte. (Ik werd er gék van. Heb haar zelfs in de tuin laten graven, om haar even rustig te maken. Wat niet zo verstandig was, want we moesten haar daarna héél grondig schoon maken. Toen heb ik de bench van Ivy maar gevuld met zachte spullen, zodat ze daar kon graven. Dat vond ze héérlijk!)