Flora 3e nest dagboek dag 7 – do. 22-10

De temperatuur van Lily is goed , maar ze drinkt toch écht te weinig! (Na het voeden bij Flora was ze zelfs áfgevallen!) We beslissen om toch flesvoeding erbij te geven!!! Ze drinkt het ongelófelijk graag én goed, én komt goed aan! Goed aan gedaan dus!!

Gedurende de dag drinkt Lily steeds maar slechter bij Flora. We hebben écht het gevoel dat Flora gewoon nog maar héél erg weinig heeft. We hebben Lily in de loop van de dag 120 cc fles gegeven. Maar om 0.15 uur ’s nachts had ze een wel héél erg dikke en harde buik, waarop Bas meteen zei: “Bel de dierenarts!” Weer Liesbeth wakker gebeld. Is niet erg, ze moet gewoon wennen aan het nieuwe “voer” en Flora moet haar goed blíjven likken. Is niet zo erg dus, maar we zijn tóch blij dat we hebben gebeld. (We weten dat we altijd mogen bellen, maar ’s nachts is tóch een dingetje. Ik heb Liesbeth dit keer een éxtra Merci gegeven als dank!) We zijn ons rot geschrokken. Ik ga maar weer beneden slapen, maar geef haar denk ik morgen pas weer een fles. (Ik ben trouwens óók met watjes en warm water aan de slag gegaan voor de ontlasting van Lily.)