Dag 3: 31-01-2021

Vandaag is bij alle pups de navelstreng eraf gegaan. Ik denk dat Ivy ze allemaal heeft opgegeten, want we vinden er geeneen terug in de bak.

Lisanne, Yanniek en Milou hebben in onze voortuin, dus “bij mijn moeder”, de dode pup begraven. Het moest nu echt gebeuren, want ze lag nog steeds in de koelkast! Heel gek, maar het went. Ik had er vandaag geen moeite meer mee. Ja het ís heel erg jammer, maar we zijn nu héél blij met de 7 pups en genieten intens.

Thirza was er vandaag (voorlopig) voor ’t laatst vandaag, maar naar alle waarschijnlijkheid komt ze zondag alweer terug om te helpen. Brenda kwam haar samen met Douwe afhalen en ze hebben de pups meteen bewonderd, zó leuk en mooi en fijn!

Vandaag werd de webcam bezorgd, Niels heeft hem gelijk geïnstalleerd en “we gingen live”! Maar mijn god, WAT een big-brother-gevoel geeft dat zeg!!!!!!! We gaan dit iedere dag een uurtje of zo proberen te doen, maar dan wél meestal met het geluid UIT!!! Daan kwam even thuis en zei metéén dat’ie de camera uit wilde, gelijk had’ie! Wél fijn voor de pupkopers, nu ze vanwege Corona niet zo vaak langs kunnen komen als we eigenlijk zouden willen. (Was wél weer een investering, maar ál het geld waard!)

Toen ik eind van de middag met Ivy ging wandelen, wilde ze niet ééns direct terug. Ze ging een flink blok om, dat deed ze de eerste 2 dagen écht niet; plassen…… en weer terug!!! Ook ging ze vanavond eens UIT de bak liggen, duidelijk wilde ze even weg van de pups. Wat wíl je ook, ze ligt de héle dag alleen maar te voeden! Ze hijgt ook wel veel, maar heeft geen koorts! We checken dat 3x per dag.

Nog een filmpje van vandaag:

Drinken bij mama’s bek…