Dag 2: 30-01-2021

Vanacht heb ik (Moniek) bij Ivy en de pups geslapen. Gewoon voor het gevoel, want éigenlijk hoeft het natuurlijk niet. Ik heb redelijk goed geslapen. Enkele pups piepten af en toe, omdat ze te ver bij Ivy vandaan lagen. Dan hielp ik ze even, omdat ze nog even moeten aansterken. Vandaag helpen we ze ook nog een béétje, want ze zijn nog nauwelijks aangekomen. Dit is niet erg, maar we willen ze nog wel even helpen “opstarten”. Over een paar dagen gaan we écht “met onze handen op de rug toekijken”, want dan moet Ivy het vertrouwen krijgen dat ze het alléén kan. Dan kan ik ook weer boven slapen.

Alle pupkopers zijn bekend, we hebben gelukkig álle mensen van de wachtlijst een pup kunnen geven. En zo te zien krijgen ze ook allemaal hun 1e keus kleur! Nu nog afwachten welke pup naar wie gaat, maar dat weten we pas over 6 of 7 weken, ná de puppytest…

We genieten ons suf…. ook Thirza vindt het allemaal prachtig en helpt goed mee. Ivy is weer (nét als vorig jaar) een héél erg goede moeder. Ze beschermt haar puppies goed. We pakken de pups zo weinig mogelijk op, omdat Ivy dit spannend vindt, voornamelijk als we ze wegen.

Toen Lisanne met Marley langs kwam, lieten we Marley eerst buiten. Al gauw dachten we dat ze wel binnen kon komen, nét als vorig jaar, omdat de bench tóch dicht was. Ivy reageerde wél op Marley, maar rustig. Later, toen Marley kennelijk té dichtbij kwam, viel ze tóch uit naar Marley (gelúkkig zat de bench dicht!!!!!).

Thirza en ik zijn met Lisanne en Marley gaan wandelen. Gek hoor, zónder Flora, zónder Ivy en natuurlijk zónder Kaylin (die vorige week is overleden)! Het was lekker om er even uit te zijn, maar érg fijn om weer thuis te komen. Bas paste trouwens op de pups, want de camera doet het nog niet op mijn mobiel. Ivy kan nu nog niet mee naar het bos, pas over een paar weken, omdat een blokje om al te veel is voor haar. Ze wil namelijk zo snél mogelijk weer naar huis: Naar de PUPPIES!!!

Nog een filmpje van vandaag:

Hier kan je toch naar blijven kijken?!?