Dag 12: 9-02-2021

Vandaag waggelende allen pups echt al wat beter, vooral een paar. (Weet niet preciés wie.) Ze gaan af en toe ook echt staan.

Vanochtend zag Bas dat de oogjes al bijna open gingen, vooral bij Roodtje. Vanmiddag zeiden Yanniek en Milou dat de oogjes van Oranje volgens hun al open waren. Ik kon niks zien, omdat ze lag te drinken. Maar toen ik even later keek, zag ik dat ze zelfs al hálf open waren!!! Dát is snel gegaan!

Vandaag vond een paar pups wel wat pieperiger dan de anderen. Vanochtend zei Bas dat hij de buikjes van 2 pups wat dikker vond. Toen ik Ivy liet likken, kwám me er toch een sloot plas uit! Bas vindt dat ik voortaan 1x/dag Ivy moet helpen bij het likken, maar volgens mij hoeft dat niét persé bij allemaal. Ook vinden sommige pups het niet áltijd fijn als je ze oppakt?

Toen we vanavond de webcam aanzetten, zat ik met mijn rug naar Ivy (en de camera) toe. Ik had helemaal niet in de gaten dat Ivy al vrij snel in de bak was komen liggen om te voeden. Dit deed ze dit keer door dwars in de bak te gaan liggen, zodat je de pups hélemaal niet zag!!! (Jammer voor de pupkopers. Oeps, sorry!)