Dag 13: 10-02-2021

Gek hoor, vanochtend zagen Bas en ik nog steeds géén oogjes open bij de pups, alléén bij Oranje. Toen Daan vanmiddag even thuis kwam, zag hij wél dat de ogen van Groentje al een heel klein beetje open waren!

Toen Ivy vanmiddag ging voeden, ging ze (zoals vaker) zó liggen, dat Witje echt achter haar lag. Hij kon niét om Ivy heen. Tot gisteren gingen ze dan piepen, maar nu probeerde Witje óver Ivy’s nek heen te klimmen! Slim!!!

Flora heeft vandaag een behoorijk tijdje in de bench gelegen, dat ging gewoon goed. (Ik heb haar enigzins gelokt met wat brokjes, toen ze toch al in de buurt kwam.) Toen Ivy uit de bench ging en ik even een pup bij Flora op het matras legde, ging het nog steeds goed. Tótdat de pup “plotseling” een beweging richting haar maakte, daar schrok ze toch wel een beetje van. Helaas ging ze toen meteen de bench uit.

Nog een filmpje van vandaag:

Kennismaking tussen Oranje en Witje en tante Marley.