Dag 17: 14-02-2021

We helpen Ivy nu even 1x per dag alle pups één voor één schoon te likken. Zo weten we zéker dat ze 1x per dag goéd plassen en poepen. We denken dat dat beter is… (zie filmpje)

We helpen Ivy bij het plas- en poeplikken van de pups…

Vandaag merken we écht dat de pups elkaar, en ons, zien. Ze lopen recht op hun doel af! Het gaat nu dan ook écht in één keer héél erg hard. Ze klimmen nu zelfs al bijna over de opening van de bak! We hebben meteen de verhoger erin gedaan.

Sommige pups grommen nu al behoorlijk, maar sommige blaffen echt zó hard, dat je het boven kunt horen!

Volgens Yanniek is Roodtje het nieuwsgierigst, hij gaat graag op ontdekkingstocht. Groentje is ook een heel actief. Als de rest slaapt, kan hij minúten lang rondlopen en “spelen” met de andere pups, terwijl die gewoon dóór blijven slapen.

Ik heb vandaag enkele pups zélf zien plassen. O jee, ik denk dat we de plasmatjes morgen moeten gaan halen!