Dag 16: 13-02-2021

Vandaag is Thirza er weer voor 2 dagen! Ze had de pups natuurlijk 2 weken geleden voor het laatst gezien en vond ze zó ontzettend gegroeid. Ze ziet natuurlijk iedere dag de dagvlogs en volgt ook regelmatig de livestream, maar zo in het echt zijn ze echt véél groter vindt ze. Ze is bij de pups gaan zitten en was eigenlijk niét meer weg te slaan!

Bas kwam vaochtend thuis van een vroege fietstocht met Maarten en zag de pups weer. Hij zag ze zó leuk spelen, dat’ie het zélfs de moeite vond om het te filmen. Ook tijdens de dagvlog speelden sommige pups ook weer leuk! Ze beginnen echt in elkaars oren te bijten en te grommen. “Dat wordt leuk tijdens de livestream vanavond!” Schreef een pupkoper al.

De pups zijn trouwens héél erg goed aangekomen, Paarsje zelfs 145 gram!!! Alleen Witje is maar 30 gram aangekomen. Maar we zien eigenlijk dat er altijd wel één iets minder aankomt iedere dag, dan de rest. Zou dié dan toevallig “nepzuigen” steeds? We hebben namelijk nu regelmatig gemerkt dat tussen de 2 achterste tepels in óók “gedronken” wordt. Dit vormt dat een soort “tepel”, maar er komt natuurlijk niks uit! Dit moeten we écht in de gaten blijven houden!

Nog meer filmpjes van vandaag:

Maikey knuffelen.
Het spelen is nu écht begonnen!