Dag 25: 22-02-2021

Vanochtend hebben Lisanne, Thirza, Milou en ik de ren puppy-klaar gemaakt. Matjes, zodat de pups niet kunnen uitglijden, mandjes om in te liggen en een grote plasmat. Ook hebben we de rest (wat op het tafeltje ligt) wat geordend. Het is weer wat overzichtelijker;-) Tot slot heeft Lisanne ook nog een “opstapje” gecreëerd, zodat de pups zélf uit de bak in de ren kunnen. Heelfijn!

De pups hebben vandaag best veel in de ren gespeeld, ze waren eraan toe. Ze probeerden ook al een paar dagen uit de bak te komen. Maar hun ontwikkeling ging opeens zó hard, dat we zélf er misschien nog niet aan toe waren 😉

Vanochtend en vanavond mouse en brokjes gegeven. (De geweekte brokjes waren Nieuw.) Nu met Lisanne er voor het eerst bij, ze filmde het ook. Het werd weer een bende, maar ze vonden het beide keren héérlijk! Nadat al het eten opwas, hebben ze elkaar schoongelikt. Zó’n schattig gezicht!!!

Lisanne heeft vandaag getest: Ja, ze kunnen állemaal horen! Gelukkig maar, dat kunnen we ook weer afvinken!

De 4e familie pupkopers zijn vandaag geweest. Die hebben meteen de pups in de ren kunnen meemaken.

Mickey (Donkerblauwtje) piept vrij vaak voordat hij kan slapen, daarbij kan hij zelfs héél hard loeien!

Nog een filmpje van vandaag:

De pups eten voor het eerst vast voedsel terwijl Lisanne erbij is…