Dag 24: 21-02-2021

De pups komen volgens ons nu echt wel wat minder aan. Dit vonden we gisteren al enigzins, maar nu duidelijker. Hoewel je mag wachten met vast voedsel tot de pups 4 weken zijn (Ivy voedt per slot van rekening vaak genoeg), gaan we vandaag toch maar beginnen… Wél gaan we goed opletten, omdat nu, behalve Roodtje, meerdere pups dunnere poep hebben. En jammer genoeg heeft Witje ook wel wat gespuugd na het eten.

Het eten uit de bak ging eigenlijk heel erg goed. Thirza helpt weer een paar dagen mee, en haar broertje Douwe was er ook een dagje. Die hulp kwam nu extra goed van pas, want ik had álle handen nodig. Het werd wel een enorme kliederboel, maar doordat we redelijk rustig bleven, ging het tóch redelijk goed. (Yanniek heeft een lange dagvlog gemaakt, waar dit op te zien is!)

Vandaag konden we Witje náuwelijks wegen, zó beweeglijk was hij. Hij wilde maar niét op de weegschaal blijven.

Toen Ivy de bak in kwam om te voeden, draaide Lichblauwtje helemaal rondjes om zichzelf heen van blijdschap. Zó koddig om te zien!