Dag 23: 20-02-2021

Vandaag weer een pupkoper op bezoek gehad, zo leuk ze zo blij te zien. Ook zij vonden het écht anders om de pups live te zien, dan op de webcam. Natúúrlijk, maar het verbaasde ze enigzins.

Toen Paarsje vanochtend nét wakker was, hééft ze me toch geblaft! Wát een felle tante!!! Veel van de pups kunnen trouwens behóórlijk hard blaffen!

De diarree bij Roodtje is alweer veel beter. Bij Oranjetje heb ik trouwens niet eens meer diaree gezien.

We hebben vandaag pas later op de dag gewogen (16 uur), dus de verhouding tot gisteren was raar. Maar dat Lichtblauwtje maar 20 gram (!) en Groentje 200 gram (?) waren aangekomen, snap ik écht niet. Met Lisanne afgesproken dat we morgen (op de dagvlog) waarsxhijnlijk gaan beginnen met de pupmouse.

Ik heb het nog niet bij allemaal gecontroleerd, maar volgens mij komen nu bij álle pups wel hun tandjes door! In iéder geval hun boventandjes…

Nog een filmpje van vandaag:

Oma Flora mag bij de pups!