Dag 22: 19-02-2021

Ochtendspel… (deel 1)
Ochtendspel… (deel 2)

Ik heb Ivy vanochtend weer even “geholpen met de pups laten plassen”. Als ik dit de afgelopen week wel eens deed, werkte dit wel. Maar nú plasten ze daarna bijna allemaal nog in de bak! Nou ja!!!

Nu bij Roodtje de diarree minder wordt, krijgt Oranje een beetje diarree. En Paarsje heeft vandaag een klein beetje gespuugd. Maar allemaal niet zo erg hoor, gelukkig!

Vandaag is de 1e pupkoper voor ’t eerst langs gekomen. De kopers van de witte hondjes weten al welke van hun wordt, vanwege het duidelijke kleurverschil en de voorkeur van de kopers. Deze kopers krijgen Roodtje,dus dat was leuk voor hun. Helaas mag er steeds maar 1 persoon komen, vanwege Corona. Maar de webcam die we hebben aangeschaft, wordt érg gewaardeerd door alle kopers! Fijn! Dit gaat Lisanne ook doen bij haar nestje, werkt fantastisch! In ieder geval is dit het beste wat we nu zouden kunnen doen.

O ja, Lisanne heeft vandaag taart gebracht, om Marley’s zwangerschap te vieren. Zo leuk ook dat Marley zwanger is!!! Na 5 nestjes bij mij, hebben we straks een nestje bij Lisanne. Je begint het ook écht te zien/merken bij Marley, haar buik wordt al dikker!

De pups slapen nu langer door steeds, maar zijn daarna ook écht aan het spelen. Ivy ligt ook minder in de bak. Maar de pups komen wél goed aan steeds. Soms eens eentje iets minder, maar die drinkt de dag daarna wel weer “bij”!

De pups vinden het héérlijk om bij elkaar/tegen elkaar aan re liggen.

Toen Flora en Ivy vanavond heel hard blaften (zoals zo vaak voor niks), keken de helft van de pups op uit hun slaap. Ze gaan écht horen hoor!