Dag 21: 18-02-2021

Wat worden ze gróót, de pups zijn weer (grotendeels) meer dan 100 gram aangekomen! Het zijn gewoon echt minihondjes nu!

Vandaag hebben al 3 hondjes zélf naar het plasmatje zien lopen!!! Knap hè!?! Dit waren: Paarsje, Roodtje en Groentje. DÁT is snel!!! Nu maar hópen dat het allemaal niét per ongeluk was!

Toen ik vandaag Bas riep, zag ik dat een aantal pups al écht reageerden. Het begin is er zéker!

Roodtje heeft vanmiddag wat diarree, het leek zelfs met een heel klein beetje bloed. De dierenarts gebeld, die adviseerde: goed blijven drinken, Finidiar, warm houden, en de kleur van de ontlasting in de gaten houden. Anders weer contact opnemen. Maar vanavond ging hij óók nog een beetje hoesten en niezen. Weer kort gebeld (omdat we per slot van rekening de nacht ingaan), ik ga vanacht tóch weer even beneden slapen. Gewoon voor de gemoedsrust (vooral van die van Bas).

Wat krijgen we nú weer? Terwijl ik dit typ, hoor ik weer gesabbel. (Het geluid dat we inmiddels herkennen als “tussen de tepels in” drinken, aan een zelf gemaakte “tepel”.) Ligt er een pup aan de vúlva van Ivy te lebberen!?!?! Dié hadden we nog niet gehad!

De pups spríngen zelfs bij het spelen!

Je merkt écht dat de pups elkaar opzoeken om bij elkaar te gaan slapen! Lekker warm!

Donkerblauwtje probeerde vanavond uit álle macht uit de opening van de bak te klimmen! En het lúkte óók nog bijna!!!