Dag 20: 17-02-2021

Ochtendspel…

Donkerblauwtje moeten we dit keer iéts meer in de gaten houden, hij komt al 2 dagen een stuk minder aan dan de rest.

De pups zijn echt meer wakker, dan spelen ze heerlijk met elkaar. Af en toe gaan ze wel héél erg tekeer… 😉

Er liggen weer meer plaspekken in de bak! Gelukkig kwam vanmiddag de plasmathouder. Het opletten is nu begonnen, en diréct ingrijpen als het misgaat. Het werk gaat beginnen!!! ( Maar we moeten wél opletten dat de pups er niet op gaan slapen! Zoals Yanniek wél toeliet tijdens de dagvlog.)

Bas en ik hebben ook de lange doodligstokken weggehaald. Er nu meer ruimte in de bak én de pups kunnen het aan! (Ik vind het ook niet meer zo eng, nu ik de hele dag heb kunnen zien dat het goed gaat.)

Paarsje blafte vandaag zó hard, en ze sprong er zelfs bij! 🙂

Nog een filmpje van vandaag:

Een leuk speelmomentje…