Dag 19: 16-02-2021

Alwéér is Oranjetje het snelst: bij haar komen de tandjes al een beetje door! Maar ja, zij is ook de eerst geborene! (Eigenlijk is Oranjetje zelfs de énige die op 28 januari geboren is…;-)

Lisanne had vandaag het idee dat ze al kunnen horen, maar het is tóch nog twijfelachtig hoor!

We zijn vandaag met Marley naar Sleeuwijk gegaan voor een echo. En ja, ze is zwanger, van 7 pups!!! Medio maart hebben we wéér een nestje, maar dít keer bij Lisanne. Dus als we hier klaar zijn (de nestjes overlappen 1 week), gaan we gelijk door bij haar! Leuk!!!

We (Lisanne) hebben vandaag een plasmatje in de bak gelegd, want de pups plassen nu wel erg veel in de bak. (Waarom doet Ivy dat niet meer zoveel? De poep ruimt ze blijkbaar wél goed op, want we vinden nauwelijks poepsporen in de bak.) Morgen komt de bak voor om het matje heen aan, gelijk maar erin doen én aan de slag met zindelijk maken!