Dag 30: 27-02-2021

Toen ik vanochtend beneden kwam, hadden de pups gelukkig nog niét in de bak gepoept, ik was ze vóór, scheelt weer in opruimen… 🙂 We worden ook stééds sneller in de ochtend-routine! Gelukkig, kunnen we ook snél weer slapen! 😉

Vanochtend at Roodtje één brokje en viel toen als een blok in slaap, later heeft’ ie de rest opgegeten. Maikey viel ook tijdens het eten in slaap!

De pups eten nu redelijk uit hun éigen bakje, ze blijven rustig op hun eigen plekje. Groentje is wel héél snel nu, hij is verreweg het snelst.

Toen Ivy vanmiddag in de bak ging om te voeden, spróng Groentje de bak in om bij haar te komen, hij sprong er ook zelf weer uit! Zo grappig om te zien!

Roodtje klom vandaag uit de ren!!! HELLUP, de rust is nu ECHT voorbij!

Na de laatste voeding spelen de pups altijd nog even in de ren. Diegene die dan in slaap valt, leg ik na een tijdje in de bak. Witje deed vanavond zó eigenwijs, ik zette hem in de bak, waarna hij gewoon weer úit de bak sprong en op dezélfde plek in de ren ging liggen!!

O jee, ook déze pups reageren nu op mijn alarm (net als de pups uit het vorige nest van Ivy). Snél uitzetten dus!!!

Paarsje is vanavond meegeweest naar Lisanne. Ging goed, maar ze viel direct in slaap in mijn armen thuis. Toen er vlak daarna gegeten moest worden, was ze wél gelijk wakker en heeft alles opgegeten.