Dag 31: 28-02-2021

Vanochtend werden de pups om ongeveer 6.30 uur wakker, als het niet éérder was! 🙁 Gelukkig hadden Bas en ik een heel snelle manier van opruimen, voeren, etc, waardoor we er maar een half uur over deden! Top, gelijk weer slapen tot een uur of 9.45 uur!!!

Je ziet duidelijk dat de pups nog niet zo’n ruim blikveld hebben. Als je een speeltje naast hun snoet houdt, zien ze hem niet. Ook als je een speeltje voor hun houdt lijken ze hem niet gelijk te zien.

Je ziet de pups nu een soort van jagen op elkaar, dan bukken ze wat en gaat het staartje trillen. Bij Groentje zag ik het duidelijk vandaag, zó leuk!

Ik dacht dat het een goed idee was om een doek onder de waterbak te leggen, zodat het niet zo glad is rond de waterbak. Maar je raadt het al, daar trekken de pups gewoon zó hard aan, dat de bak zelfs meeschuift! Gelijk weg gehaald!

Paarsje leek vandaag echt doelgericht naar de waterbak te rennen om eruit te drinken. Alle pups drinken trouwens al goed uit de bak.

Witje mocht vanavond mee naar Lisanne. Ging ook goed, viel daarna ook in slaap in m’n armen, at daarna ook gewoon z’n bak leeg!

Ik heb trouwens een goede methode na de laatste voeding van Ivy bedacht. Ik laat de pups allemaal uit de ren spelen. Wanneer een pup dan redelijk diep slaapt, til ik hem in de bak (die ik dan “afgesloten” heb). Gaat’ ie slapen; fijn, is’ ie tóch nog wakker; speelt’ ie nog even verder. En zo dan door tót de laatste pup slaapt;-) RUST!!!